top of page

Csak rajtad áll, hogy milyenné teszed az életed.

                     Rendelkezésedre áll minden eszköz és erőforrás. Tőled függ, használod-e őket.                                                                                                                                  - Cherie Carter-Scott -

 

Tankönyv

Asztrológiai tankönyv
NostraBélus
 
"Már a jövő sem a régi"

Szeretettel ajánlom ezt a tankönyvet mindazoknak, akik csak hírből (netán abból sem) – vagy ami még rosszabb: napilapokból, betelefonálós műsorokból… esetleg kétes hitelességű internetes portálokból ismerik az asztrológiát. Ajánlom azoknak, akik sejtik, hogy ez a bizonyos „horoszkóp–mizéria” sokkal többet takar, mint amennyit elismernek belőle – de még nem tudják biztosan, hogy honnan hová lehet eljutni a segítségével.

Az ősi, évezredes bölcsességet természetesen nem lehet néhány oldalba sűríteni – nem is volt célunk, hogy ezt megtegyük, hiszen a témában az emberi tudás is véges – lévén nem vagyunk Istenek. Kutatásaink, teszteléseink bonyolult, és bizony sokszor küzdelmes menetével sem fogunk senkit terhelni, viszont ezek eredményeit igyekszünk most megosztani olyan formában, hogy a laikusok talán éppúgy élvezetesnek fogják találni, mint azok a kollégák, akik munkájuk során ezeket a felismeréseket sikerrel alkalmazzák majd.

Iskolánkban a „nulla asztrológiai tudás”–tól induló Hallgatók a tanulmányaik végén (többek között) a következő kérdéssort lesznek képesek megválaszolni egy általuk sosem látott, számukra teljesen idegen ember horoszkópjából:

 

 • Házasodik–e a szülött,– ha igen, mikor?

 • Születik–e gyermeke, – ha igen, mikor?

 • Elváltak–e a szülei,– és ha igen, mikor?

 • Elválik–e a szülött,– és ha igen, mikor?

 • Élete során kerül–e a szülött börtönbe?

 • Van–e testvére,– ha igen, mikor született?

 • Hány éves korában vesztette el a szülött a szüzességét?

 • Volt–e / lesz–e abortusza, vetélése?

 • Az első gyermeke fiú lesz–e, vagy lány?

 • Lesz–e az életében tartós külföldi tartózkodás?

 • Mikor vált munkahelyet?

 • Mikor költözik?

 • Kizárható–e a rokkantság ténye?

 • Létesít–e illegális, titkos szerelmi kapcsolatot?

 • Várhat–e súlyos mozgási baleset – ha igen, mikor?

 • Jogi ügy esetén érdemes–e fellebbeznie?

 • Érdemes–e szerencsejátékkal kísérleteznie?

 • Milyen lesz a viszonya az anyósával?

 • Milyen lesz a viszonya a gyermekével?

 • Milyen szintű karriert lesz képes befutni?

 

Nem állítom, hogy a következő kétszáz oldal figyelmes végigkövetése után bárki képes lesz azonnal ugyanerre, de a szemléletmód alakulása sem rossz kezdet ahhoz, hogy hamarosan akár téged is a lelkes kollégák sorában üdvözöljünk.

 

Semmiképpen nem ajánlom a könyvet azoknak az asztrológusoknak, akik nem elég nyitottak a fejlődésre, és minden előrelépést a (gyakran nem is létező) szakmai tekintélyük elleni támadásnak vesznek,– majd továbbra is makacsul járják a saját útjukat.  A Schőner–módszer tényeken, teszteléseken, visszaellenőrizhető gyakorlaton alapul, és mint ilyen: nehezen emészthető azok számára, akik a ködös megfogalmazásokat és a mindenkire ráhúzható általános ezo–bla–blát tekintik segítségnyújtásnak – mert többre nem képesek. Rájuk nem is pazarolnék több karaktert.

 

Viszont mások – akik nem bánják, ha az intim szférájukba bekúszik a kétség, hogy tehetnek valamit azzal, ha elfogadják az Univerzum törvényszerűségeit magukra nézve… nos, ők sokat profitálhatnak (és korántsem anyagi értelemben) a VALÓDI, MŰKÖDŐ asztrológia megismerésével. Nekik szól az ajánlásom.

 

Farkas Andrea

asztrológus

 

A könyv PDF formátumban IDE KATTINTVA megrendelhető 

 

Ára: 4.800 forint

Szoftver

Asztrológia szoftver
Egy program...
 
ami kicsit más, mint a többi

Minden hivatásban garantáltabb a siker, ha profi és minőségi eszköz áll rendelkezésre. Nincs ez másképp az asztrológiában sem. Nem csak a fejben lévő tudás, nem csak a szívben lévő szenvedély, és nem csak a szorgalom a lényeg. Persze - az is. De mit ér az egész, ha félrevisz egy pontatlan számítás? Nem érdemes kockáztatni.  

Jó néhány asztrológiai program van forgalomban, ám ezek közül nagyon kevés hozza azt a színvonalat, amit a

                            Nostradamus 1.0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Magyar nyelven, érthetően fogalmaz, ha laikusként nyitja ki az ember - és profi módon segíti a munkát, ha asztrológusként fordulunk hozzá. Angol nyelvű verziója - az Astrodamus - Los Angeles-ben, a Világkiállításon mutatkozott be - nem tegnap - és sikere, népszerűsége azóta is töretlen.

 

Funkcióit tekintve a szoftver az összes szakmai igényt kielégíti: a születési idő korrigálásától kezdve a pontos tranzitszámításokon keresztül a - kevéssé használatos - állócsillag-pozíciókig minden megtalálható benne.

 

A "Gyermektervezés" modul a kollégáknak igen nagy hasznára válik (természetesen nem helyettesíti az emberi szaktudást, de azzal együtt kiemelkedően nagy találati mutatókat tud prezentálni). Nem utolsó szempont az átlátható, világos és logikusan felépített grafika, menürendszer - ami ritkaság az egyéb asztrológiai programok között. Ha csak hobbiszinten kerül alkalmazásra, akkor sem okoz csalódást, mert tisztább, korrektebb képet ad, mint bármely sajtóhoroszkóp vagy médiatermék - akár az Alapelemzést, akár az Éves elemzést válaszjuk ki. 

 

Hallgatóink, és az Egyesület keretein belül végzett kollégák kedvezményes áron juthatnak hozzá - de rajtuk kívül a világon rengeteg más asztrológus is dolgozik vele - nem véletlenül. 

Az eredeti és hiteles szoftver - garanciával - kizárólag a jogtulajdonosaitól vásárolható meg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A két program (Nostradamus + Astrodamus) ára 48e Ft helyett most csak 30e Ft. 

Tanulóink ezen felül még ötven százalékos kedvezményben is részesülnek.

 

Rendelhető az ikonra kattintva:

 

Nostradamus szoftver
Asztrológia szoftver
bottom of page