Az ember igazában nemcsak személyiség, test és lélek, hanem az elmebaj egy válfaja, amely szövettanilag minősíthetően alakot öltött.                                    - Márai Sándor -

Horoszkóp készítése

          Személyi elemzés

 

Vannak élethelyzetek, amikor az embernek szüksége van útmutatásra - külső segítségre ahhoz, hogy tovább tudjon lépni.

A 21. században, - a "szív korszakában" - már semmi kivetnivaló nincs abban, ha megfelelő szakemberhez fordulsz,- legyen az lélekgyógyász, kineziológus vagy éppen asztrológus.

A világ nyitottsága elérte azt a szintet, hogy egyre többen veszik igénybe az ősi tanácsadások valamelyikét, hiszen lassan rájövünk, hogy - a modern kor minden igyekezete ellenére - abban van a megoldás, ha önmagunkat kellően megismerjük.

És néha az sem baj, ha kicsit elébe megyünk a történéseknek - ha fel vagyunk készülve - ha tudjuk, hogy az adott szituációban kitől, honnan, mikor számíthatunk támogatásra,- vagy épp mely irányból várható akadály... 

Az asztrológia mindezekben komoly segítséget tud nyújtani. Egy lelkiismeretesen beállított képlet választ ad olyan kérdésekre is, amiket önmagadnak is csak félve teszel fel - de azokra is, amelyek segítenek átlendülni egy-egy nehezebb döntésen, problémás területen.

A teljes elemzés tartalmazza a személyiségednek azon vonásait, amelyeknek megismerése által sikeresebb lehetsz az "élet nagy gátfutó versenyén", de sok információval szolgál a szűkebb-tágabb környezetedről, az emberi kapcsolataidról, a dolgokhoz való  - helyes vagy helytelen - viszonyulásodról...stb. Ez körülbelül két-három órát igényel mindkettőnk idejéből, - de akkor sem hagyjuk félbe, ha tovább tart... :) 

 

A Schőner-módszer elég tényszerűen és konkrétan kezeli és tárja fel a sorsodat, bla-bla nélkül - mondhatni "könyörtelenül" - van otthon a múltadban, a jelenedben és a jövődben, ezért azt kérem: alaposan gondold végig, hogy amit kérdezel, arra valóban tudni szeretnéd-e a választ. Amennyiben úgy döntesz, hogy  jó lenne könnyebben venni az akadályokat: töltsd ki a lenti űrlapot, hogy korrigálhassam a születési idődet, - felvehessük a kapcsolatot - és megbeszélhessük a részleteket.