Amikor mindent jelent, úgy játssz, mintha semmit sem jelentene.

                                                                                                                                                                                            - Steve Davis -

ezoterikus

A jó szakember számára elengedhetetlen, hogy tisztában legyen az aktuális bolygóállásokkal - hiszen a fontos események épp úgy megmutatkoznak a nagybolygók helyzetéből, mint ahogyan a napi kis történések a gyorsabb járású planéták függvényei. Neked - ha laikus vagy - hasznodra válik a Hold útjának a követése, ami a jegyhelyzetének megfelelően változtathatja a hangulatodat.

IDE KATTINTVA

játszi könnyedséggel megállapíthatod, hogy melyik fontos objektum hol tartózkodik az adott pillanatban. Jobb oldalon a "Calendar" résznél az évet, a hónapot és a napot - majd legfölül az órát beállítva eléd tárul az égi kép, két dimenzióban :) Ha nincs még saját radixod, amivel ezt összevetheted, akkor

KATTINTS IDE,

és készítünk egyet. 

 

Te is észrevetted, hogy vannak akadályok, amelyeket különösebb erőfeszítés nélkül át tudsz lépni? Jön néha egy-egy sugallat, vagy "bevillanás", amely adott esetben közelebb visz a megoldáshoz? Felfedeztél már magadban valamilyen képességet, amivel kitűnsz a többiek közül? Mondták már valaha rád, hogy boszorkány vagy? :) 

Ha meg szeretnéd tudni, hogy mennyire vagy ezoterikus beállítottságú, akkor meghívlak egy teszt kitöltésére, amiből azonnal kiderül, hogy milyen viszonyban állsz az Univerzummal, - mennyire vagy fogékony az "égi jelekre", mennyire cselekedhetsz kizárólag az ösztöneidre hallgatva. 

A teszt kitöltéséhez

KATTINTS IDE

Jó szórakozást kívánok!

jóslás

A tarot keletkezéséről megoszlanak a vélemények. Vannak, aki Atlantisz ősi tudását vélik benne „felfedezni” de sokan csak egy egyszerű, szórakoztató jóskártyának tekintik. A kártyákról elsőnek egy, 1377-ben keltezett dokumentumban tettek említést, melyben betiltották a kártya használatát. Ennek ellenére a terjedését nem tudták megállítani, és a világ nagyobb városaiban rövid időn belül ismertté vált. Ismerve a középkor kommunikációs szokásait, és figyelembe véve a könyvnyomtatás hiányát, ez nem volt elhanyagolható tényező akkoriban. A mai játékkártyák szerzetileg sok hasonlóságot mutatnak a tarot lapjaival. A kisarkánum négy színe a legtöbb mostani játékkártyajátékban is megtalálható. A nagyarkánum Bolond kártyája mára dzsókerként vált ismertté.

Ha kíváncsi vagy, mit mutatnak neked az Univerzumból,

KATTINTS IDE,

tekerj kicsit lejjebb, húzz négy lapot, és próbáld meg őket helyesen értelmezve beépíteni az életedbe :)