"Az időnek nincs lábnyoma. Jelet te hagysz a járt időben."

                                                                                                                                                                                                   - Balla D. Károly -

aszcendens kiszámítása

Az aszcendens számítás ...

 

 

...és a születési idő korrigálása minden személyes horoszkóp alapja. Szinte mindenki tisztában van azzal, hogy milyen "jegyű"" - azaz a Zodiákus melyik részén állt a Nap, amikor született - de sokkal kevesebben ismerik az aszcendensüket. Pedig jellemvonásainknak , külső és belső tulajdonságainknak nagyobb részét ez határozza meg. Amikor friss ismeretséget kötsz, az új ismerős viselkedéséből, kinézetéből, stílusából sokkal jobb eséllyel találod el az aszcendensét, mint a Napjegyét.

Próbáld csak ki!:)

 

Ha  asztrológushoz fordulsz, nélkülözhetetlenné válik a születésed óra/percének - vagy legalább a napszaknak - az ismerete. Enélkül csak zavarosban halászunk és csalódottak leszünk mindketten - te azért, mert addig küldözgetlek rokontól-rokonig, hivataltól kórházig, míg meg nem szerzed ezt az adatot - én pedig azért, mert kíváncsi vagyok rád, de amíg ez nincs meg, addig nem tudok nekifogni a munkának. :) Ezt az időpontot fogjuk korrigálni a többi adatoddal, amíg csak meg nem találjuk azt a horoszkópot, amelyben a múltad összes eseménye a helyére kerül. Az a radix lesz a te születésedkor készült pillanatfelvétel, - a te személyiséged, egyediséged, sorsod tükre, - abból fogok tudni válaszolni a felmerülő kérdéseidre.


Javaslom, hogy ne használd az interneten található aszcendens-generátorokat...félrevisznek. Ha kíváncsi vagy az aszcendensedre, és a pontos születési idődre: töltsd ki DÁTUMOKKAL az alábbi űrlapot - és megkeressük!