"Egy gyermek ígérete mindannyiunknak megmutat egy lehetséges jövőt."

                                                                                                                                                                     - The Originals c. film -

Babahoroszkóp

Babahoroszkóp

 

Az Univerzumtól - az aszcendenstől és a napjegytől - kapott tulajdonságok már egészen pici korban megmutatkoznak.

Kérdezz csak meg egy többgyermekes anyukát, mi a véleménye, - mennyire különböznek egymástól a csemetéi, még az azonos nevelési elvek ellenére is... Komoly segítség lehet minden szülőnek, ha tisztában van vele, hogy milyen reakciókra számíthat, milyen képességeket érdemes fejlesztenie, - majd később: merre terelgesse a gyermekét. 

 

Teljesen más bánásmód válik célravezetővé egy Oroszlán és egy Halak típusú palántánál, mint ahogyan hiába erőlteted a kézügyességet, a manuális tehetséget egy Vízöntőre - aki viszont a zseniális gondolkodásával tudna kitűnni...

A médiában a babahoroszkópok is általánosak, kizárólag napjegy alapján készülnek - hitelességük is pont annyi. Személyes elemzéskor - csakúgy, mint a "felnőtt részlegen" - az aszcendens jegyét is figyelembe vesszük, mint legfontosabbat.

 

Szerencsés a helyzet, mert már kötelezően  rávezetik a születéskor a kartonra az óra/percet, de itt is szükséges némi pontosítás - a szülő életeseményei alapján ez hamar megoldható.Ha szeretnéd jobban megérteni gyermeked viselkedését, gondolkodását, - ha eredményesebben, kevesebb konfliktussal szeretnéd terelgetni az útján,- ha a képességeit maximálisan igyekeznél a szolgálatába állítani, akkor érdemes elkészíttetned a gyermeked horoszkópját. Az adatok felvételének megkönnyítése érdekében - és a részletek megbeszélése miatt - töltsd ki az itt lévő adatlapot.