top of page

A Nap szerepe a sorsunkban?

Vannak, akik úgy gondolják, hogy az a valami, ott fenn az égen csak arra jó, hogy tudjuk, mikor van reggel... vagy, hogy kevesebb legyen a villanyszámla... esetleg, hogy ne kelljen annyit szoláriumba járni... Pedig mekkorát tévednek!  

Ingyenes Asztrológiai Videótréning. A tréning első videója "A Nap szerepe a sorsunkban - és az asztrológiában" címet viseli. 

Csak add meg az email címed és már nézheted is!

Tedd rá a kezed az ingyenes tréningre!

"Mindennek megjön a maga ideje, és mindennel akkor találkozunk, amikor bensőnkben megértünk a találkozásra. " - Baktay Ervin

Miről szól ez a tréning?

Akadémiánk minden évben tart olyan nyílt hétvégéket, amikor a különböző szakok tanulói (asztrológiai, numerológiai, grafológia) mély betekintést nyerhetnek egy addig általuk nem tanult területre.
 

Olyan tudást gyűjtöttünk össze, amely nem csak az Asztrológusok számára izgalmas és hasznos, hanem mindenkinek aki egy kicsit jobban meg akarja ismerni önmagát.
 

Ezen előadások anyaga, eddig sehol máshol nem volt elérhető, azonban én szeretném a rendelkezésedre bocsájtani.

Mit tartalmaz a tréning?

12 videó

Egy 12 részből álló VIP videótréninget kapsz tőlünk, amelyben mindenki számára hasznos tanácsok mellett, megismerkedhetsz az asztrológia alapjaival.

8+ videó

A videóban elhangzó dolgokra építkezve egy kicsit továbbmegyünk asztrológiai vonalon. 

Bónuszok

VIP csoport tagság

Van egy VIP Facebook csoportunk, amely zártkörűen működik. Itt bármilyen Asztrológiával kapcsolatos kérdésre választ kaphatsz. 

Korlátozott ideig, a tréningre jelentkezők bebocsájtást nyerhetnek ebbe a közösségbe.

Kedvezmény bármely tanfolyamunk árából

Ha később úgy döntesz, hogy szívesen megismerkednél valamelyik általunk oktatott területtel, akkor 10 % kedvezményt biztosítunk számodra a tandíjból.

Neked való ez a tréning, ha...

Szeretnéd jobban megismerni önmagad

Érdekel az Asztrológia tudománya

Hasonló területben már jártas vagy és szeretnéd bővíteni a tudásodat.

Csak add meg a neved, illetve az email címed és már küldjük is!

bottom of page