top of page

"A bölcs nem akkor lesz indulatos, ha a külvilág kiváltja belőle, hanem ha megengedi magának."

                                                                                                                                                                                                                                                                    - Müller Péter - 

párkapcsolati elemzés

A kapcsolati elemzés 

 

a köztudattól eltérően - nem korlátozódik csupán a párkapcsolatokra és a szerelmi kapcsolatokra, bár kétség kívül ott is nagyon hasznos tud lenni. :) Ugyanilyen hatékonyan alkalmazható minden más emberi "társuláskor", legyen szó üzleti, munkahelyi, családi, lakótársi, baráti kötődésről... A bulvárlapok által megírt "Józsi Bak, tehát tökéletesen összeillik Terikével, aki Szűz..." típusú eladásnövelő cikkeknek nem sok köze van a valódi szinasztriához, ezek még kiindulási alapnak is esélytelenek. Természetesen itt is szükség van mindkét fél bepontosított horoszkópjára,- aminek elengedhetetlen feltétele, hogy mindketten tudjanak róla. 

 

Frissen induló kapcsolatoknál éppúgy segítség lehet, mint problémás viszonyok rendezésénél. (Kicsit nehezebb lesz a dolgod, ha az összeférhetetlen szomszéddal szeretnél békülni - lehet, hogy elsőre nem fogja érteni, mi köze a vitátokhoz a szülei házasságkötésének, meg a baleseteinek...de bízzunk egymás kreativitásában, - és abban, hogy nem veszi további provokációnak. Én mindent el fogok követni, megígérem :))

A (szellemileg) fejlettebb országokban egyébként elég komoly gyakorlata van annak, hogy kezdődő üzlettársi vagy munkatársi viszonyoknál közös elemzést kérnek - ott már tudják, hogy megelőzhető vele sok későbbi konfliktus. Nálunk ez még gyerekcipőben járó megoldás, de az asztrológia rohamos fejlődése, és elfogadása azt mutatja, hogy talán nem vagyunk teljesen reménytelenek ezen a vonalon (sem).

Ha szinasztriát szeretnél készíttetni, töltsd ki a lenti űrlapokat, hogy felvehessük a kapcsolatot - és megbeszélhessük a részleteket.

 

bottom of page