"Nem számít, minek hívnak. A tettek teszik az embert."

                                                                                                                                                             - Rango c. film -

Magamról...

Halak aszcendenssel és Bak Napjeggyel születtem néhány évtizeddel ezelőtt. Már ettől is remekül keveredik bennem az okkultizmus a REAlitással - a korlátlanság a kötelességtudattal, - az ezotéria a valósággal, - az érzékenység a keménységgel... Mivel az ember nem pusztán aszcendens és Napjegy, hanem olykor fényszög is :), így én valóban sokat kaptam a Vénusz, a Mars, a Merkúr, és a Nap jó és kevésbé jó tulajdonságaiból. Néha magamnak se vagyok egyszerű rejtvény, de számomra ez természetes állapot. Egy azonban nem vitatható: megszállottan szeretem a hivatásomat.

Vess csak egy pillantást a Jupiteremre ...;)

horoszkóp ábra

Az emberek iránti tiszteletet, a sorsok sokféleségének elfogadását, a problémák megfelelő kezelését talán nem lehet pusztán tanulás útján elsajátítani - de a kereskedelemben, üzletvezetésben eltöltött sok évem sem lehetett volna ennyire sikeres, ha ezek a tapasztalatok nem "kellően termékeny" talajra hullanak.

Biztos lehetsz abban, hogy akár kliensként, akár tanítványként kerülsz is velem kapcsolatba: nem adok ki félmunkát a kezemből. :)

 

Vannak , akik hosszú ideig keresgélik az útjukat, az életcéljukat... nálam is játszott néhány csavar.  Ám egyetlen személy - és a tudás, amit átadott - elég volt ahhoz, hogy teljes elkötelezettséggel válasszam az asztrológiát.  Elég volt megértenem, hogy ennek a tudománynak vajmi kevés köze van az újságokban olvasható, egyéb médiákban látható népbutításhoz, - és hogy szerteágazó területeinek mindegyike komoly és megingathatatlan alapokra épül. 

Rossz hírem van a kételkedőknek: a valódi asztrológia működik. Nem kicsit...nem félig...nem csak akkor, ha hiszel benne. 

A pontosan beállított radix-karika minden esetben a múltad, a jelened - és a jövőd. Egy segítő üzenet Tőled magadtól - Neked.

Hogy mennyire hasznos, az csak a tolmácsoláson múlik... és én nagyon igyekszem, hogy jó tolmácsod legyek :)

 

Ha kérdésed van, keress meg bátran:

Üzenetedet megkaptam, hamarosan válaszolok!